Plugg plugg och åter plugg...

Hola :)

Åhh va kul det ska bli att sätta sig och plugga religion, har längtat hela dagen, NOT! Aja men så är det om man ska ligga på topp haha ;) Nej men seriöst lärare borde inte få säga " om du får MVG på uppsatsen får du MVG i betyget, thats it!" Men efteroms lärare får säga så är jag lite stressad över uppsatsen just nu. Så det ska bli skönt när den är skriven. Nu ska jag ta mitt pick och pack och sätta mig vid köksbordet. Jag citerar mamma: Kajsa-Stina du vet att du får mycket mer gjort om du sitter vid köksbordet annars hamnar du bara framför datorn"  Vet inte mamma om att jag har en laptop? Jaja kanske skriver ett inlägg senare och berättar lite om dagens tankar och händelser!

Chio!


Vi hade iaf tur med vädret, igen!

Hejsan hoppsan :)

Idag har varit en glad dag. Dagen började med att vi hade elektronik i skolan för första gången, kanske inte så mycket att hurra för direkt men det finns ett stort MEN vi har ju faktiskt Ulf i det ämnet och han är nog världens snällaste lärare han kan seriöst inte bli arg på någon, och det är sanning! Kom ihåg när vi börja ettan så berättade Maria, min mentor om olika lärare och när hon kom till Ulf så sa hon att han aldrig kunde bli arg. Efter lektionen så diskuterade alla att på något sätt måste han ju kunna bli arg och säga att det inte går att lösa. När vi träffade Ulf så förstod alla att det var i princip omöjligt och orden "det går inte" finns inte i Ulfs öron. En rolig berättelse som kanske får er att inse hur snäll Ulf är t.ex. när han och Maria var mentorer ihop för en klass så skulle de på utflykt och Maria skulle fixa korv & bröd men så blev hon sjuk så det blev ingen mat. Då fixade Ulf det med att bjuda hela klassen på korvkiosken hahaha! Jaja nog pratat om Uffe :)

Fick också reda på att jag fick VG på mitt matte c prov då blev jag glader! Efter elektroniken var det tags för beachvolleyboll i Frölunda. Allt slutade med att jag och Linus hade sandkrig som resulterade i att jag hade halva sanden med mig in till omklädningsrummet, inte så trevligt! MEN det var skoj! Jag gjorde även fina sandänglar :)  

Missade precis 58 in till stan så jag och Ellie fick knalla till radiomotet och tog blå express där. Vi svor hela vägen över att vi med 10 m missa bussen men det visade sig att vi kom fram före det som tog 58 och hade retat oss för att vi missa den sådär fick ni allt! Träffade Sofia och Kine i staden vi åt och sedan bar det av för mig och Sofia till bergakungen för att gå på smygpremiär av "Vi hade iaf tur med vädret, igen" Sofia hade blivit bjuden av GT så det var gratis alltihopa fick till och med goodibags, gratis är gott! Filmen var minst lika rolig som ettan :)

Nu känns det som jag har skrivit en hel bok hoppas ni orkade läsa allt hade mycket att skriva av mig. Nu är jag iaf hemma och ska snart dra och dejta kudden.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig :)

CHIO!




Här är biotittarna :)

Bättre sent än aldrig...

Hallojsan!

Jag är ingen höjdare på att skriva i min lilla blogg men jag har lovat mig själv att ett av nyårslöftena ska vara att skriva i bloggen minst fyra dagar i veckan. För det är ju alltid roligt att kolla tillbaka och se vad man ha skrivit som en liten dagbok :) Jaja vad händer i mitt liv just nu? Jadu inte så himla mycket faktiskt det är mest plugg. Är det inte typiskt att alla lärare lägger allt precis innan man ska gå på lov när man är så himla omotiverad, usch fy och blä!

Om jag skulle berätta allt som har hänt sen det sista inlägget så skulle detta inlägget bli flera sidor långt och det vill inte ni läsa och jag vill inte skriva de heller! Men idag har jag iaf varit i skolan och haft matte C prov det gick la ganska bra iaf. Har varit hemma ett tag nu och försökt att plugga lite religion men det går inge vidare vill jag ärligt säga. Får väl försöka läsa lite innan jag somnar, suck! Jag har även skrivit klar min önskelista :) Någon mer än jag som längtar till jul?

Ska försöka börja skrivit lite smått här i bloggen så jag är laddad att börja på allvar 2009!

Komihåg: Livet är för kort för att bara smälta in!

Chico!



RSS 2.0