"Den jävla idioten"...

Jag fick en komentar om att besöka Madde. Jag gick in och läste. Vill bara säga gå in ni med! Mycket läsvärt att läsa om henne och "Den jävla idioten" som nu har tagit hennes liv...




Pannkakskungen...

Hejsan hoppsan!

Igår gjorde jag absolut ingenting ungefär 90 % av dagen låg jag i sängen och tittade på gamla serier de andra 10 % hjälpte jag mamma att bestämma vad för olika outfits hon skulle ha med sig när hon skulle på konferens resa med jobbet. Ingen panik hon kommer hem på fredag igen. Pappa är ju helt hopplös så vet inte riktigt hur jag ska klara mig tur att det bara är 1 dygn. Han kommer reta gallfeber på mig, jag svär! Jaja Idag har jag inte gjort så mycket heller. Har lagad pannkakor iaf och det blev super goda och runda :) Blev ju inte som farmors men vems blir de? Alla i min släkt vet vad jag snackar om, mums!

Just det ja igår ringde Steve min praktikledare och meddelade att jag inte kan börja jobba fören på måndag så det blev en hel veckas ledighet för min del. Nu tycker typ alla fy vad fuskit de som går i min klass och jag säger bara synd för er ;) Fast ska erkänna att första dagarna var gott att vara ledig och bara chilla men nu börjar det bli lite små trist. Eftersom alla kompisar är i skolan så man har ju ingen att umgås med. Fast imorgon ska jag på GTgirls läger så hoppas på massor av skoj. De brukar bli skoj iaf och en hel del skvaller haha!

Blir antagligen inget inlägg imorgon eftersom jag kommer att vara borta hela dagen. Lämnar hemmet 07.00 och hemma antagligen igen runt 21.00 och då lär jag vara super trött!

Ikväll blir det träning 19.00-20.30 härligt!

Ha en super dag allihopa :)




Städad klart och dags för middag...

Nu är städningen klar och det är dags för middag. Vet tyvärr inte vad jag ska laga :S Någon som har något bra förslag? Det ska gå snabbt vara nyttigt och gott såklart :) Hade väl inte så mycket mer att skriva denna gång. Ska iväg och träna 18.30-20.00 ska ta bussen 17.50! Aja nu ska jag leta upp något smarigt recept på internet.




Nu vill jag börja...

Hejsan allihopa!

Vaknade precis av att jag hade glömt dra ner rullgardinen så det var för ljust för att sova. Men det kanske var lika bra eftersom klockan är över 12 :O Har som sagt fortfarande ingenstans att ta vägen på praktik så är hemma idag, igen. Ska nog gå upp snart ur sängen och käka lite frukost framför tv:n. Sen blir det nog att sätta på jätte hög musik och städa mitt :) Erkänn det är mycket roligare att städa rummet när man har hög musik på? Aja nu är jag jätte hungrig!


Ps. Jag har faktiskt ingen träningsverk idag tur eftersom det är fotbollsträning ikväll :) Ds

Snacka om hoppis och skuttis...

Haha var bara tvungen att skriva om min nya upplevelse innan jag sätter mig vid tv:n. Idag har jag varit med mamma och hennes kompis på gympa. Det var väldigt roligt men man kände sig ganska dum när man sprang runt där. Gympan var allt ifrån yoga till afrikans dans mycket spännande. Jag tror jag följer med nästa vecka också det känns ändå som att musklerna fick jobba riktigt ordentligt och jag tror Kajsa-Stina kommer att ha lite träningsverk i magen imorgon, gött! Jag är ledig imorgon också. Så tror jag att ja ska ta och städa upp i mitt rum :)




Slappisdag med fika och träning...

Nu har jag kommit hem från Steungsund efter en mysig liten fika med favoriten Isabelle :) Har inte träffat henne på JÄTTE länge så vi hade en hel del att snacka om ;) Vi var även runt och kollade lite i affärer hittade självklart något. Det var en jätte fin vinterjacka ska bara få mamma att sponsra lite. Vi snacka om det i bilen och det var inte så lätt som jag trodde. Men hoppas vi kan åka iväg till stan i helgen så hon kan få se hur bra den passar mig! Hoppas mamma ska laga lite mat snart på vår matsedel står det att de ska bli fiskbullar men hoppas jag får något annat för jag HATAR verkligen fiskbullar någon som gillar det? Sen ska jag följa med mamma och hennes kompis på gympa klockan 19.00 kan ju bli en rolig syn iaf :) Hoppas jag får ut lite träning också för jag har inte tränat på 2 hela veckor nu eftersom jag har varit förkyld från och till. Så ser fram emot att komma igång med träning igen.

Pratade även med min praktiklärare och min praktikplats har fortfarande inte ordnat sig. Så jag är ledig imorgon också. På ett sätt skönt att vara ledig men vill ju sätta igång med allting nu!

Aja nu ska jag hitta på något annat roligt att sysselsätta mig med kanske lite tv?



Säger som syrran...

Internetkändis lär jag då aldrig bli. Jag förstår inte hur de som är bloggkändisar har tid att skriva inlägg hela tiden? Det måste vara otroligt duktiga på att planera. Mitt nyårlöfte var att börja planera mitt liv mycket bättre. Men jag kan ju nu säga att när året börjar närma sitt slut att jag inte trivs med att planera mitt liv utan jag vill att det ska hända spontana grejer. Detta resulterar som alla mina kompisar vet att jag alltid är stressad och ofta kommer försent. Men jag är helt enkelt inte en almanacka människa. 

Om jag skull berätta om allt som har hänt sen jag skrev sist skulle detta inlägg bli en hel roman, så jag struntar i det och berättar vad som händer i veckan.

Idag skulle jag ha börjat på min praktikplats men det är en massa krångel hit och dit men hoppas på att jag får börja imorgon. Så jag är "ledig" idag. Vaknade vid 10 av ett telefon samtal förstår inte folk att man sover! Men det var väl lika bra att jag kom upp ur sängen. Jag käkade min nya favorit frukost som bistår av fil, müsli, russin och vindruvor, mums! Samtidigt som jag äter denna goda frukost sitter jag och bloggar två flugor i en smäll mycket smart. Sms:ade Isabell förut om vi ska ta en fika så det blir antagligen en fika på EH i Stenungsund. När man ändå är i Steungsund så blir det nog att vi tittar lite i affärer. Jag måste inhandla

- Vinterjacka
- Stövlar
Sen ha jag även hittat ett supersött linne från Odd Molly men får se hur långt pengarna räcker!

Nu måste jag göra mig inordning vi får väl hoppas att det inte tar flera veckor till nästa gång jag skriver!




RSS 2.0