Inställd shopping och massa chillidill...

Igår var det meningen att jag och Soffan skulle till outleten Nelly. Men när jag som vanligt sitter vi datorn och checkar runt i skolan. Så upptäcker jag att Nelly inte öppnar i Göteborg förrän 1 september så att åka dit 27 augusti verkade ju lite onödigt. Jag ringde till Sofia för att berätta den hemska händelsen men vi bestämde ändå att vi skulle checka runt i staden istället nu när lönen och studiebidrag har kommit in på kontot :)  När en väldigt seg dag bestående av engelska och kommunikation/kultur var över så åkte jag med bussen in mot staden. Då ringer Sofia och säger att hon har blivit jätteblöt av allt regn och då är det inte så skoj att åka till staden och jag var väldigt trött så det resulterade i att vi struntade i shoppingen. Hoppade av i Myggenäs och åkte med mamma hem vi var och handlade först. Det fick bli lite onyttigheter som jag smaskade i mig på kvällen medan jag såg på finalen i Project Runaway :) Vid 23.00 släcktes lampan och det var dags att sova.

Nu sitter jag i skolan och lyssnar på en föreläsare som berättar om det vi ska skriva om i vår APU uppgift så nu är det nog dags att börja lyssna lite mer intensivt nu så det inte blir lika jobbigt som det blev med APU uppgiften i ettan hahaha

Hoppas ni får en bra dag :)



Fantastic four ute i skogen...

Idag har jag orienterat för andra gången i mitt sjuttonåriga liv. Jag, Linus, Rickard och Jesper ( inte helt otippat va? för er som känner oss)sprang tillsammans eller a man kan mer säga att killarna sprang och jag var 100 m bakom medan de sprang upp och ner för alla berg och ibland ropade jag efter de så jag visste ungefär var de befann sig, jag vet att jag är slapp :P När vi kommer springande mot mållinjen står gympaläraren och ser väldigt glad ut och säger att det var bra att springa banan på 1 timme jag är speciellt nöjd eftersom det var jag som gjorde att vi kom in så snabbt, eller inte ;) Som vanligt glider mina betyg på ett bananskal som Jesper eller Rickard hade sagt men jag är nöjd med det! Roligaste idag var när Sara vår hjälplärare på skolan står och tittar på mig, Jesper, Rickard och Linus.

Vi säger: Vad tittar du på?
Sara: Ni påminner mig så himla mycket om Fantastic Four, ni hackar på varandra hela tiden men ser ändå ut att ha skoj.
Detta kanske stämmer för vårt ordförråd till varandra är väldigt snålt och många grova ord. Det populäraste ordet just nu är HAGGA!

Vi har väldigt kul ihop, det är väl iaf huvudsaken :)




I want you to want me...

Hejsan hoppsan alla glada bloggläsare :) Idag är det söndag och jag har inte skrivit sen i onsdags, förlåt igen! Jag har nämligen varit vrålförskyld så har inte orkat göra så mycket. Men i helgen fick jag ta mig i kragen och rycka upp mig lite. I lördags så fick jag gå upp 07.05 för att sen den 08.00 åka iväg till skolan och skriva prov. Efter provet som förövrigt gick pissigt! Så åkte jag och mamma in på elgiganten där jag köpte en strumpa till min mobil för den inte ska bli repigare än vad den redan är:P Jag köpte även ett par ros hörlurar som matchar min ipod perfa ! Vi tittade även på ny kamera som jag ska investera i så fort det blir löning så jag kan lägga in lite bilder här på bloggen. Min gamla är nämligen trasig. Efter ellgiganten bar det av till mitt andra hem Steungsund där jag först tittat på u-lags match. När den var slut så åkte jag och Isabell vidare till Ödsmål där det blev mer fotboll fast herrar den här gången. När matchen var slut åkte vi hem till henne. Vi gjorde ett tappert försök att få dit lite boys men sen beslöt vi oss för att vi två skulle ha en mysa och titta på ice age kväll istället och det var mycket bättre! Jag sov förövrigt över hos Isabell, får nog snart börja betala hyra hemma hos henne? Men imorse blev jag iväg jagad för en viss person ringde och väckte oss 10.20 och ville träffa henne. Så då var det fort upp käka frukost och ner till bussen där personen skulle hämta upp henne och jag åkte hem till sköna gröna Tjörn. Nu ligger jag i min säng och skriver och väntar på att lisafisa ska komma hit för vi ska ut och pratpromenera en mycket trevlig söndags tillställning. Hoppas alla har haft en lika trevlig helg som jag om inte synd för er :) 

Veckans låt: I want you to want me
Veckans kompis: Isabell & Sofia (ni får dela)
Veckans klant: Rickard ( blev tagen av en kontrollant böta 1200 kr)
Veckans film: Ten things I hate about you
Veckans födelsedagsbarn: Julia världens bästa kusin fyllde sexton !

Jag avslutar med veckans roligaste kommentar:
Pernilla: Bellan svarar du i telefonen?
Bellan: Ringer det?

Kanske inte låter så roligt när man läser det men Isabells kommentar var så klockren!




Tomten finns!

Kom precis hem från matchen tyvär förlora sif  med 2-3 men det är bara att bita ihop. Vädret var svenskt härligt sommar väder, NOT ! När jag kommer till datorn har Isabelle sökt mig hade varit ifrån henne 20 min. Fatta att hon hade saknat mig :O Då undrar jag vad hon ville och hör och häpna vet ni vad hon säger ? Jo, att tomten finns. Han ligger under hennes säng och gömmer sig för tomtemor, hon vill nämligen skiljas :O Stackars tomten :S Men det löser sig alltid ska du se tomten vi håller tummarna.

Nu ska jag sova är as trött !


Religion, huvudvärk och en hel del mer...

Jag ber om ursäkt mina läsare. Skulle ju bloggat om religion efter gårdagens studiebesök men när jag kom hem blev det rakt ner i sängen och försökte sova bort min migrän :/ Ni som har migrän förstår vad jag snackar om ni andra kan ju knipa igen kakhålet:)

Men nu tänker i alla fall jag skriva om vad min bild av religion är och vad det betyder för mig. Jag avundas personer som tillhör en speciell religion och verkliggen tror på detta. Dessa människor måste kännas väldigt bekväma med sig själva och finna ett inre lugn det är min tanke. Jag är både döpt och konfirmerad och det står jag för och till viss del känner jag mig kristen. Men efter detta studiebesök skulle jag betrakta mig själv som Privatreligös. Privatreligösa brukar kallas för livstilssurfare som söker sin egen tillvaro. Just ordet livstilssurfare blev jag helt förälskad i. Jag tror på något och jag ber ibland men vet inte riktigt till vem eller varför det känns bara skönt och avslappnande.
Nog av den seriösa Kajsa som jag tror många inte känner till och nu till den lekfulla och skvallriga Kajsa.

Glömde att berätta när jag och Isabelle var och städade i söndags så stod jag i mina egna tankar och dammsög på kontoret. Jag skulle dra åt mig damsugan för att det skulle vara enklare så jag drar till och för sent inser jag att jag har snurrat in mig själv i damsugarsladden och åker rakt ner på kakelgolvet. Där låg jag på golvet och skrattade åt mig själv och hur duktig jag är på att göra mig själv illa haha Sprang såklart fort in till Isabelle och berättade om händelsen och hon skrattade med vill jag lova.
 
Nu till en annan rolig sak. Jag sitter på bussen påväg till skolan och alla som är i jämnhöjd med bussfönstrerna är ju lastbilsfönsterna som man brukar ju spana in en och annan gammal gubbe, NOT! Men så blir det iaf rödljus för både bussen och lastbilen. Jag tittar över på chaffisen och hör och häpna så sitter gubben där helt naken på sätet eller med väldigt små kalsonger:O nu har jag sätt två nakna gubbar på mindre än en månad vad är detta? Såg nämligen en naken man som var ute och seglade jolle när vi var på Sofias lantställe det var heller ingen trevlig syn. Så alla gubbar om det nu är några som läser min blogg. TA PÅ ER KALSONGER!

Nu har jag bloggat och skrivit klart uppsatsen så nu ska jag belöna mig själv med en stund framför tv:n


Glöm inte gå in på http://anincrediblemess.blogg.se/ och gratta min kusin som fyller 16 år idag <3


Tidsoptimist...

Nu sitter jag här med hudkräm på händerna, stackars datorn. Som vanligt är jag sen ni som känner mig suckar nu djupt och tänker ska hon aldrig lära sig att det är skönare att inte stressa. Men nej utan stress ingen Kajsa så är det bara. Bussen går 11.15 in till stan där klassen väntar för vi ska på studiebesök på "Gud har 99 namn" någon som har varit där? Orsaken till att jag är sen är faktiskt för att jag pluggade matte och tiden rann iväg det är väl en bättre anledning än att jag försov mig iaf haha. Dagens ämne kommer iaf att bli religion. Jippi ropar alla ateister som läser min blogg! Så när jag kommer hem från studiebesöket så får vi se vad jag har kommit fram till om guds 99 namn.

Nu måste jag stressa vidare ska nämligen cykla till bussen :O



Hetingar!

De tre vännerna :)

Tusen tankar blir till ord...

Jag vet att jag har varit dålig med att ta tag i min blogg men nu ska det bli ändringar på det!

Just nu snurrar det runt tusen tankar i mitt huvud det är allt ifrån skola till kärlek. Jag börjar med skolan.

Denna vecka som jag har framför mig kommer bli mycket stress:
Tisdag: glosor & text
Torsdag: matteprov
Fredag: uppsatts i engelskan ska vara klar (ett kärt minne)
Lördag: prövning i produktions utrustning
Nu tänker säkert alla som läser detta inlägg att "ska hon till skolan på en lördag? Hon måste ha skrivit fel" Men svaret på den frågan är NEJ! Min skola gillar att plåga sina deltagare :(

 Det blir antagligen inte så mycket träning den här veckan heller, suck!

Men å andra sidan ska man inte klaga det finns värre saker typ kärleken?

Jag och min trogna kompis Isabelle har diskuterat våra kärleksproblem hela helgen och kommit fram till... INGETING! Kärleken är och förblir en diskussion som man aldrig kommer fram till några lösningar... Ni killar som läser detta tänk på att vi tycker ni är minst lika jobbiga som ni tycker vi är. Det är inte vi som är komplicerade det är ni! Mitt motto när det gäller kärleken just nu det är "Antingen är det något eller så är det inget" Det finns inget "Vi kan väl se vad som händer bla bla bla" Självklart är alltid lite mys välkommet :) Men några komplicerade relationer är inget jag orkar just nu iaf, blir trött bara jag hör någon annan snacka om det. Jag citerar mamma" Det är tur att du är så bra att stänga av öronen Kajsa-Stina" Och i detta samtalsämne om dessa killar som aldrig svarar på sms eller ringer när de ska. Är jag glad att jag har denna underbara egenskap. Nu kanske det låter som de är OS i antikärlek men det är jättemysigt med kärlek. Men ibland glömmer iaf jag bort att tänka på mig själv och vad jag vill med mitt liv. Nu har jag kommit ner från kärleksmolnen och landat på jorden och tror att här ska jag nog stanna ett tag till min prins dyker upp.

Jag vaknade 10.00 av Isabells väckarklocka eller var det av att Isabelle kravlade över mig som en stor björn för att trycka väckarklockan på snosning, har inte bestämt mig riktigt än. Iaf så käka vi frukost och sen så hjälpte jag henne att städa på Wosab (Isabells släkts företag). Som belöning för min fina städar insatts så bjöd Isabelle mig på fika på EH, tack så mycket! Även med på EH var Sofia som jag och Issa inte hade träffat sen i tisdags så det blev mycket skvaller vill jag lova.  Under vår heta diskussion om killar så blev jag geting stucken i ryggen, AJ!

Tog bussen hem från Steungsund 13.45 så nu ligger jag i min säng och bloggar. Men nu ska jag gå ut i köket och umgås med mammsen och syster yster.

Jag vill tacka Isabells familj för gästvänligheten denna helg, trotts några dissar haha!




En inblick i mitt glamorösa liv!

Idag startar jag mitt liv som bloggstjärna, Blondinbella släng dig i väggen här kommer jag!
Jag började min dag med att vakna som ungefär 9 miljoner andra i det här landet. Besökte sj:s hemsida och bokade biljetter hem till sköna gröna Tjörn. Är nämligen i sveriges huvudstad Stockholm och besöker en del av min släkt.
Åt brunch med min kusin Julia i deras paviljong. Brunchen bestod av fil och flingor, mycket glamoröst! Mätta och belåtna gav vi oss av i jaguaren till Julias pappa.  Nu har vi precis ätit en mycket delikat lunch.

Just i denna sekund sitter jag och min manager och planerar kommande inlägg i bloggen. Allt som kommer upp under brainstormen skrivs upp i intresseboken.

Några lösa ideér är: 
- Stockholm shopping
- Framtid
- Bloggdesign
- PR

 

RSS 2.0